De nieuwe Superzero-familie, de ideale combinatie..

De nieuwe Superzero-familie, de ideale combinatie..

Deda Elementi maakt de Superzero-lijn tot een complete familie met de nieuwe stuur-en stuurpen-combinatie. De al bestaande Superzero-zadelpen is bovendien cosmetisch en technisch onderhanden genomen.

 

Superzero stuurpen

De stuurpen heeft een andere vormgeving dan de gemiddelde stuurpen. De pen is wat hoekiger vergeleken met een traditionele pen. De stuurpen is er in verschillende lengtes, variërend van 90mm tot en met 140mm. De Superzero-stuurpen is gemaakt van aluminium en weegt 130 gram in de 110-mm variant.

 

300_stem_superzero_black.jpg

De stuurpen in de reguliere zwarte uitvoering

 

300_stem_superzero_pob.jpg

De stuurpen in polish-on-black uitvoering

 

Superzero stuur

Het aerodynamische stuur is gemaakt van carbon. De bovenkant van het stuur is voorzien van een vlak gedeelte. Dit zorgt niet enkel voor een betere aerodynamica maar het zorgt vooral voor een stabiele ondergrond om de handen op te laten rusten. Het stuurlint wordt normaal gesproken minder ver gewikkeld dan bij traditionele sturen om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de vlakke ondergrond. Het stuur weegt 230 gram in de 42cm-variant.

 

300_superzero_kit_black.jpg

De combinatie van stuur en stuurpen in de reguliere zwarte uitvoering

 

300_superzero_pob.jpg

Het Superzero stuur in polish-on-black uitvoering

 

Superzero zadelpen

De herziene zadelpen is beschikbaar in twee verschillende diameters, namelijk in 27,2mm en in 31,6mm. De zadelpen is 350mm lang, weegt 216 gram [31,6] en heeft een setback van 21mm.

 

300_seatpost_superzero_black.jpg        300_seatpost_superzero_pob.jpg

 

En tot slot de twee verschillende uitvoeringen van de Superzero-zadelpen naast elkaar

 

Finish

De Superzero-familie is er in twee verschillende soorten afwerking: zwart en polish-on-black [POB] Bij de POB-versie is het logo hoogglans zwart tegen een matzwarte achtergrond. Bij de reguliere zwarte variant is het logo afgewerkt met een zilverkleurige finish.

 

TIP!

Deda Elementi meet de stuurbreedte altijd buiten-buiten. Maak je dus normaal gesproken gebruik van een center-center maatvoering, tel dan 2cm bij deze breedte op. Een 42 center-center wordt bij Deda een 44 buiten-buiten.