VERKOOP

ICC (International Cycle Connection BV) is verantwoordelijk voor de verkoop van een aantal grote en toonaangevende merken uit de fietsenbranche. Binnen de Benelux verzorgen wij de verkoop van de merken Campagnolo, Deda Elementi, Selle Italia, Sportourer en Seasucker aan distributeurs en fietsfabrikanten. De producten van BORN verkopen wij wereldwijd. Ook leveren wij spare parts van Campagnolo aan fietsenmakers en distributeurs in de Benelux.

SERVICE

ICC is het officiële Service Center voor Campagnolo, Deda Elementi en Seasucker in de Benelux. Wij handelen de garantie en reparatie van deze merken af. We behandelen alleen goederen die (vergezeld van een kopie van de aankoopnota) zijn opgestuurd door fietshandelaren, NIET door particulieren. De garantie- en reparatieprocedure verloopt dus altijd via de winkel waar het product is gekocht. De service van Selle Italia gaat via onze Selle Italia distributeurs.

MARKETING

ICC is aanwezig op de belangrijkste fietsbeurzen in Europa en de rest van de wereld. Op de website www.i-c-c.nl en in het jaarlijkse consumentenmagazine RACE! publiceren wij het laatste nieuws over onze merken. ICC onderhoudt verder de contacten met de wielerploegen die worden gesponsord door de merken. Voor speciale sport- en sponsorevenementen stellen we testopstellingen beschikbaar.

PROMOTIE

ICC heeft verschillende dealernetwerken in het leven geroepen, zoals de Campy Code-dealers, Campagnolo Pro-Shops en de Selle Italia idmatch-dealers. Dit zijn winkels die zich hebben gespecialiseerd in de verkoop van deze merken. Wij helpen deze winkels met de verkoop en marketing.